Ballongkungen

Ballonger är inte bara kul, utan även utmärkt för att bygga varumärken, kommunicera och skapa uppmärksamhet bland omgivningen. Efter att ha sett den glädje och potential som dessa relativt enkla produkter kan åstadkomma hos både barn och vuxna bestämde jag mig, Torbjörn Olsson, för att starta min egen ballong-business. Med bakgrund inom IT-branschen valde jag att relativt snabbt förflytta mig från marknadsstånd och privata sammanhang till internet. Resultatet blev Ballongkungen.com.

I dag – mer än 15 år sedan starten – har vi goda affärsrelationer, samarbetar med de största ballongtillverkarna, ligger ständigt i fronten för innovation och satsar på att vara en ledande aktör i denna fantastiska bransch. Och ändå har vår egen ballongfärd bara börjat – för vi siktar högre och högre tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Du följer väl med på resan?

Ballonger för alla tillfällen

Från en tidigare enkel webbshop med ett mindre utbud har vi i dag ett sortiment för alla tillfällen. Vår kundkrets är bred och söker efter lösningar till bröllop, konferenser, event, barnkalas, företagsfester och i princip varje del av livets alla tillfällen. Och vi levererar varje gång!

Anledningarna till att välja oss är många, men vi vågar påstå att våra produkters unika prägel, wow-faktor och starka marknadsföringspotential hör till de vanligaste. Att vi dessutom har riktigt bra priser gör knappast saken sämre.

Eftersom alla tillfällen är unika kombinerar vi vårt breda sortiment med flexibilitet och skräddarsydda lösningar. Oavsett om du söker efter ballonger som fylls med luft eller helium, som är stora eller små, av folie eller latex eller i regnbågens alla färger så har du kommit rätt. Du kan också beställa nödvändiga tilläggsprodukter som exempelvis ballonghållare, pumpar, snöre, förslutare och mycket, mycket mer. Naturligtvis håller alla våra produkter riktigt hög kvalitet. Vi har det mesta inom ballonger – och frågar du oss är vi hela Sveriges ballongföretag.

För mer information om våra tjänster, produkter och prisvärda erbjudanden följer du den här länken: Om ballongerna

Vi vill höra från dig

På Balloonking.com står kunden alltid i fokus. Vi arbetar ständigt för att tillgodose dina intressen och leverera bästa möjliga service på kortast möjliga tid.

Har du frågor angående ordrar, offerter, information eller produkter? Då är du varmt välkommen att mejla mig på tobbe@ballongkungen.com. Självfallet kan du också ringa på 060-66 40 00. Vi svarar varje vardag mellan 08.00 och 17.00. Skulle vi mot all förmodan inte vara kontaktbara kan du lämna ett röstmeddelande så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Har du vägarna förbi, är nyfiken på produkterna eller vill hämta din order direkt från lagret är du varmt välkommen till Tegelvägen 3B i Sundsvall. Hör av dig så kan vi avtala en tid, vi ses väl?

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.