Vi kan reklamballonger

Marknadsföring av företag och organisationer handlar inte bara om sociala medier och digital kommunikation trots den teknologiska evolution vi befinner oss i. Lika viktigt är det att synas fysiskt – gärna med kreativitet och finess. Att sprida positiv energi och att synas på ett naturligt sätt skapar inte bara uppmärksamhet i sig, utan bidrar i hög grad till stärkt goodwill vad gäller rykte, varumärke och kundkrets.

Reklamballonger är ett färgstarkt och uppskattat marknadsföringsverktyg för dig som strävar efter att visa intressenterna att du tänkt till och bygger nyttiga relationer i företagets räkning. Med 15 års erfarenhet i branschen vågar vi på Ballongkungen påstå att vi kan det där med reklamballonger – och vi hjälper gärna till med skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Reklam för både små och stora tillställningar

Ballonger med tryck är ett enkelt sätt att visa ett budskap, framföra en åsikt eller bara synliggöra företagsloggan. De passar såväl vid ett litet evenemang i egna lokaler som på större mässor, vilket gör det till ett prisvärt och flexibelt alternativ. Den sannolika förklaringen till att så pass många använder ballonger är enkel – det funkar!

Du väljer – vi levererar.

Reklam på dina villkor

Eftersom ditt företag eller din organisation är unik krävs att hänsyn tas till färger och tryck. Av den anledningen erbjuder vi ballonger i regnbågens alla färger – och mer därtill. Kombinera ballonger i organisationens färger med tryck på ena eller båda sidor i en passande stil.

Naturligtvis kan du välja mellan en rad olika storlekar. I vårt sortiment finns bland annat:

  • Latexballonger i storleken 30 centimeter.
  • Folieballonger kan förses med ert egna motiv.
  • Jätteballonger finns i storlekarna: 60 cm, 70 cm & 90 cm.

Vilket material är bäst?

Av förklarliga skäl funderar våra kunder kring vilken typ av reklamballonger som är att föredra. Egentligen finns både för- och nackdelar med alla material varför det är en fråga om smak, syfte och budgetstorlek. Här ger vi en kort miniguide med generella fakta om ballongerna.

Latexballonger

Latexballonger är den typ av ballong som många betraktar som ”den vanliga varianten”. Dessa är populärast bland våra kunder eftersom de är enkla att producera, billiga i pris och fördelaktiga när syftet är att dela ut ballonger till exempelvis barn och gäster. Ser du dessutom till att beställa ett kvadratiskt tryck utnyttjar du tryckytan maximalt, ett ballongtryck för en ballong på 30 centimeter är cirka 14 * 14 centimeter. Latexballonger passar utmärkt för såväl stora som små tillställningar och är mycket enkla att blåsa upp. Fylls denna variant med helium är hållbarhetstiden upp till 16 timmar – och heliumballonger med tryck kan skapa en lite mer exklusiv känsla hos kunden, trots ett lågt inköpspris.

Självklart uppfyller ballongerna EU-standarder och finns i en rik variation av färger. Ett perfekt alternativ för dig som söker billiga ballonger med tryck!

Folieballonger

Folieballonger förknippas ofta med nostalgi och minnen från tivolin, cirkusar eller andra minnesvärda konvent. Jämfört med latexballongen är denna variant mer exklusiv – men också betydligt robustare. Fylls de med helium kan de hålla upp till en vecka! Fördelarna är många och folieballonger skapar ett helt annat mervärde med dess exklusiva utseende och hållbarhet. Dessutom är folieballongerna tacksamma vad gäller tryckytan då en ballong med 45 centimeter i diameter har en tryckyta på cirka 22x22 centimeter.

Folieballonger kan självfallet användas till alla typer av evenemang men ses ofta på särskilda och högtidliga sammankomster. Ska ni fira jubileum eller lansera en ny produkt är denna ballongvariant utmärkt som reklam och ett bra val för dig som söker ballonger till ditt företag.

Jätteballonger

För dig som vill slå på stort och säkerställa att ingen missar ditt budskap har vi ett självklart alternativ – våra jätteballonger. Den här värstingen – som kan vara över en och en halv meter i diameter – får en vanlig latexballong att likna ett knappnålshuvud. Fyller du jätteballonger med helium kan de hålla upp till 4-5 dagar och de är betydligt tjockare än våra andra varianter. För extra effekt kan du blanda olika färger och placera ett genomtänkt tryck – till exempel ditt företags logo – på den enorma tryckytan.

Jätteballonger passar till större evenemang och när produkten ska fästas högt upp, exempelvis i taket eller på väggar. Det rätta valet för dig som söker riktigt stora ballonger med tryck!

Tillbehör för smidigare hantering

Att marknadsföra sig med reklamballonger ska vara smidigt och enkelt. För att du ska kunna lägga fokus på evenemanget erbjuder vi en rad tillbehör som gör att ballonghanteringen blir betydligt trevligare. Nedan ser du en handfull exempel på extra tillbehör som vi erbjuder:

  • Snabbförslutare som ser till att du kan fylla cirka 3 latexballonger i minuten.
  • Ballongblåsare för den som ska blåsa upp större antal. Finns både att hyras och köpas via oss.
  • Ballongpinnar som underlättar när ballonger ska ges bort eller stå i ett ställ.
  • Ballongtyngder som håller heliumballongerna på plats.

Vi hjälper dig mer än gärna att skapa lyckade event. Vi hjälper dig med att välja rätt tryck på ballonger och ser till att du får en snabb leverans. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller behovsanalys. Du kan även ringa eller mejla för en offert när du vill veta mer om våra priser och är intresserad av att beställa ballonger med tryck.

Välkommen att kontakta oss på:  info@ballongkungen.com eller tel. 060-66 40 00

Latexballonger Minsta antal Antal färger i tryck
30 cm / 12"  500 st 4-färgstryck
60 cm / 24" 10 st 1-färgstryck
70 cm / 28" 10 st 1-färgstryck
90 cm / 36" 10 st 1-färgstryck

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.