Varumärken

Vi är den främsta destinationen för alla dina ballong- och ballongtillbehörsbehov. Som en dedikerad ballongdistributör är vi stolta över att erbjuda ett omfattande urval från ett brett utbud av välrenommerade varumärken. Oavsett om du är en professionell ballongdekoratör, evenemangsplanerare eller butik så har vi produkterna som passar dina unika behov. Med ett brett utbud av högkvalitativa ballonger och tillbehör tillhandahåller vi verktygen du behöver för att skapa imponerande ballongarrangemang och förverkliga dina kreativa visioner. Upplev bekvämligheten med att köpa alla dina ballongrelaterade produkter från en pålitlig distributör.

Kalisan Balloons

Kalisan, med bas i Turkiet, har producerat högkvalitativa latexballonger sedan 1996. Deras höga kvalitet och stora utbud av färger gör deras latexballonger mycket eftertraktade.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av Kalisan ballonger.

Färgkarta för utskrift kan du ladda ner här.

Färgkarta med Pantone färgkoder.

Grabo Balloons

Grabos resa började för 40 år sedan i en källare i Italien och är numera en global ledare inom produktion av folieballonger.

Självklart hittar ni ett stort urval av deras ballonger hos oss.

2024 års färgpalett från Grabo kan du ladda ner här:
Grabo Color Palette 2024 (PDF)

Gemar Balloons

Gemar är en italienskt ballongtillverkare kända för att tillverka och distribuera ballonger av hög kvalitet. Gemar grundades 1956 och är en av de ledande ballongtillverkarna i världen.

Vi har ett stort utbud av ballonger från Gemar, bland annat deras fina latexballonger

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.